(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мақолада республикамиз олий ўқув юртлари, нодавлат ўқув муассасаларида бугунги кунда кенг қўлланилаётган инглиз тилини ўқитишнинг замонавий методлари аниқланиб, фундаментал, лингвосоциомаданий, коммуникатив методлар қиёсий таҳлил этилган, уларнинг таълим жараёнидаги ўрни ва аҳамияти кўрсатилган.