(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o’quvchilarning musiqa san’atiga qiziqiqishlarini oshirish yo’llari, musiqiy qobiliyatlarni shakllantirish bosqichlari, pedagogning faoliyatinung samarali bo’lishi omillari, musiqa o`qituvchisining o`zida pedagogik qobiliyatlarining tarkib topishi, musiqiy qobiliyatlarni rivojlantirishning nazariy asoslari haqida fikr yuritiladi.