(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Investitsion loyihalarini moliyalashtirishning muhimligi biznesda va iqtisodiyotda o’zining o’rni bor. Bu loyihalar bu yilda millionlar, balki milliardlar dollarga dastlabki kapital jalb etishi mumkin. Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati Denov tumanida investitsiya loyihalarini moliyalashtirish, yuqori daromadli sektorni aniqlash va moliyalashtirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.