(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Harbiy qismlarda oziq-ovqat xavfsizligi muhim ahamiyatga ega. Bu harbiy xizmatchilarimiz va xotin-qizlarimizning farovonligi va salomatligini, bo’linmaning har tomonlama tezkor shayligini ta’minlaydi. Ushbu maqola harbiy sharoitlarda oziq-ovqat xavfsizligining ahamiyatini ta’kidlash va oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlash, saqlash va tayyorlashda yuqori standartlarni qanday saqlash haqida kerakli ma’lumotlarni taqdim etishga qaratilgan. Oziq-ovqat xavfsizligi bo’yicha tegishli protokollarga rioya qilish orqali harbiy qismlar oziq-ovqat bilan bog’liq kasalliklarning oldini olishlari va o’z xodimlarining salomatligi va samaradorligini saqlab qolishlari mumkin.