(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada o‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot usullarinining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri tahlil etilgan. Bundan tashqari pedagogik muloqot usulini to‘g’ri qo‘llash orqali, talabalarni odob-ahloqi,mavzuni o‘zlashtirish bilan bog’liq jihatlari maqolada aks etgan. O‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot usullarining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri atroflicha tahlil etilgan.