(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida o‘yin texnologiyalaridan foydalanishning o‘ziga xos usullari haqida gap ketadi. Shuning bilan birga o‘yin texnologiyalaridan foydalanish jarayonida amalga oshiriladigan amaliy va ijodiy ishlar bo‘yicha ham ma’lumotlar keltirilgan. Hamda o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini o‘stirishda o‘yin texnologiyalarilarining ahamiyati haqida ham fikrlar bayon qilingan.