(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
O’zbekistonda yuz bergan qatog’on siyosati mustaqillikdan oldin o’zbek aholisining holati, paxta ishi, o’zbek ishi , qatog’on siyosati. Yolg’on va tuxmatga qolgan xalqi. O’zbeklarning og’ir axvoli. Mustaqillikga erishishda Islom Karimovning tutgan o’rni va xalq tinchligi.