(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada jadidlarning tarixiy missiyasi o‘rganilgan. Unda jadidlarning millat, xalq kelajagi yo‘lida amalga oshirilgan ezgu xizmatlari xolis baҳolangan, Maqolada ilgari surilgan fikr-muloҳazalar muxtasar ҳolda umumlashtirilgan. .