(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqоlada mеdiata’limning dоlzarb ilmiy-amaliy jihatlari yоritilgan. Talabalarning mеdia savоdxоnligini rivоjlantirish bоrasida оlib bоrilayоtgan tadqiqоtlar tahlili yuzasidan nazariy xulоsalar, mеtоdik tavsiyalar ilgari surilgan. Qolaversa, raqamli asrda texnologiya rivojlanishi davom etar ekan, professional ta’limda media kompetensiyasini rivojlantirish tobora muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada kasbiy ta’limda talabalar o‘rtasida media kompetensiyasini rivojlantirishni o‘rganish, uning ahamiyati, muammolari va potensial yechimlarini o‘rganish, talabalarning rivojlanayotgan media landshaftida rivojlanish uchun zarur ko‘nikmalari o‘rganilgan.