(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
tug’ruqdan keyingi erta hamda kechki neonatal davrda aspiratsion sindromdan vafot etgan chaqaloqlar buyragining postnatal ontogenezdagi rivojlanishining oʼziga xos morfologik oʼzgarishlarini kuzatish