(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu yozilgan maqolada yurtimizda chorvachilikka qaratilgan e’tibor hamda uning istiqbollari, Surxondaryo viloyatida xususan bu borada amalga oshirilayotgan loyihalar, viloyat va tumanlarda joylashgan chorvachilik tarmoqlari go’shtni qayta ishlash va undan xalqimiz extiyoji uchun zarur bo’lgan mahsulotlar tayyorlanishi yoritilib o’tilgan. Xulosa o’rnida chorvachilik xususiyatlari va sohani rivojlantirishdan xorij davlatlari tajribalaridan o’rganish katta samara ekanligi keltirilgan.