(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Турмуш тарзининг ички ва ташқи белгиларини, алоқаларини ўрганиш уни қандай йўллар билан шакллантириш, бошқариш, прогнозлаштириш мумкинлигини аниқлаш имконини беради. Турмуш тарзини ўрганишдан келиб чиқадиган бош мақсад хам уни окилона ташкил этиш, ижтимоий, миллий тарацқиёт манфаатлари нуктаи назаридан бошқаришдир