(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada soʻngi yillarda mamlakatimizda amalga oshirilayotgan iqtisodiy islohotlarni joriy etishda xalqaro miqyosda tajribali mutaxassislar va ekspertlarni jalb etgan holda mamlakatimizda iqtisodiy islohotlarni amalga oshirishda yoʻl xaritalari tuzish va rivojlanish konsepsiyalarini ishlab chiqilishi koʻrsatilgan.