(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada yordamchi so‘zlar guruhiga kiruvchi ko‘makchilarning kelib chiqishi va qaysi turkumlar bilan bog’liqligi kengroq yoritilgan. Bunda nazariy bilim berish, bilim , ko‘nikma va malakalarni mustahkamlash va izohli metod turlaridan foydalanildi. Maqola natijasida ko‘makchilar haqida nazariy ma‘lumotlar bayon etilib, avvalgi ko’nikmalar takrorlandi. Ko‘makchilarning boshqa so‘z turkumlaridan ko‘makchiga aylanish jarayoni, etimologiyasidagi muammoli jarayonlar va boshqa yordamchi so‘zlar(bog’lovchi va yuklama)dan farqli jihatlariga izoh berilgan.