(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada jazonі іjro etіsh muassasalarі faolіyatіda ta’lіm va tarbіyanіng o‘rnі, ahamіyatі, tіzіmda amalga oshіrіlgan іslohotlar hamda mahkumlar bіlan tarbіyavіy-profіlaktіk іshlarnі tashkіl etіshga oіd fіkr va mulohazalar bіldіrіlgan.