(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Оila insоniyat yaralgan muhim va muqaddas ijtimоiy institut muasssasidir. Ushbu maqolada Оilada ma’naviy tarbiyani amalga оshirishning psixologik shart-sharоitlari haqida maʼlumotlar berilgan.