(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada ekologiya va jamoat tartibini saqlash sohalarida O‘zbekiston Respublikasining ayrim qonun hujjatlariga o‘zgartirish va qo‘shimchalar kiritish to‘g‘risida Qonunchilik palatasi tomonidan 2022-yil 27-sentabrda qabul qilingan Senat tomonidan esa 2023-yil 1-iyunda ma’qullangan qarorlar ishlab chiqildi.