(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Мақсад: Болаларда суv чечак (Varicella zoster) ва қизамиқ (Morbilli) касалликларининг клиник-эпидемиологик кечиши, диагностика мезонлари ва даволаш натижаларини қиёсий баҳолаш