(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada Oʻzbekiston sharoitida maktabgacha taʼlimda inklyuziv taʼlimni tashkil etish muammolari tahlil qilingan. Shuningdek, bolalarning rivojlanishini monitoring qilish tizimi va pedagogik jarayonning samaradorligini oshirish choralari muhokama qilingan.