(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning inklyuziv taʼlim rivojiga taʼsiri, shu jumladan, inklyuziv taʼlimning ochiq, adolatli, moslashuvchan va samarali bоʼlishida raqamli texnologiyalarning оʼrniga oid tahliliy mulohazalar оʼrin olgan.