(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida inklyuziv muhitni yaratishning zamonaviy yondashuvlari, innovatsion pedagogik texnologiyalar, pedagog-oila-mutaxassis hamkorligi va raqamli vositalarning inklyuziv taʼlimdagi oʻrni yoritilgan. Shuningdek, Oʻzbekiston taʼlim tizimida inklyuziyani rivojlantirishda mavjud tajribalar va istiqbolli yoʻnalishlar tahlil qilingan.