(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada oʻrta guruh bolalarini nutqini toʻgʻri shakllanishida ajdodlarimiz tomonidan bizga meros boʻlib kelgan turli xil milliy oʻyinlar va didaktik mashqlarning uslubiy jihatlari yoritib berilgan