(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda STEAM texnologiyasi asosida loyihalash usulining ahamiyati, maktabgacha taʼlimda STEAM asosida loyihalash jarayoni bosqichlari, STEAM taʼlimi orqali bolalarning mantiqiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, dizaynerlik faoliyati, bolalarda muhandislik faoliyatining afzallik jihatlari haqida yoritilgan.