(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida sifat menejmenti tizimining mazmuni, uning asosiy tamoyillari, boshqaruvning zamonaviy yondashuvlari, SWOT tahlili, strategik boshqaruvning ahamiyati hamda taʼlim muhitini modernizatsiya qilish yoʻnalishlari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Shuningdek, maktabgacha taʼlim tashkilotining missiya va maqsadlarini belgilashning nazariy asoslari hamda ularni amalga oshirishda sifat menejmenti mexanizmlari yoritiladi. Maqola yakunida tizimni takomillashtirish boʻyicha ilmiy- amaliy tavsiyalar beriladi.