(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari tarbiyachilarining mehnat samaradorligini oshirish mexanizmlari, taʼlim jarayonini optimallashtirish, ragʻbatlantirish tizimi va innovatsion texnologiyalarni qoʻllash masalalari yoritilgan