(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada jahon taʼlim tizimida taʼlim turlararo uzviylik va uzluksizlikni taʼminlashga qaratilgan ilgʻor xorijiy tajribalar hamda ularning amaliy ahamiyati yoritilgan. Xususan, Carl Wieman Science Education Initiative (Kanada), Purdue University (AQSh), JCM International Management Engineering Institute (Xitoy) va International Institute for Sustainable Development (IISD) kabi nufuzli tashkilotlarda taʼlim samaradorligini oshirish, interaktiv metodlarni joriy etish va uzluksiz taʼlim jarayonini takomillashtirish boʻyicha olib borilayotgan tadqiqotlar tahlil qilingan