(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida musiqa mashgʻulotlarida musiqa terapiyasidan foydalanishning psixologik-pedagogik asoslari, musiqaning bolalar ruhiy holati, emotsional rivojlanishi, stressni kamaytirish va xulq-atvorni meʼyorlashtirishdagi ahamiyati, musiqa terapiyasining turli shakllari, metodlari, oʻyin texnikalari hamda amaliy qoʻllash mexanizmlari ilmiy asoslangan tarzda yoritilgan