(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida musiqa rahbari va tarbiyachining pedagogik-psixologik jarayonlarda hamkorlikdagi faoliyati tahlil qilinadi. Musiqa mashgʻulotlarida hamkorlik bolalarning emotsional rivojlanishi, ijodiy faolligi, musiqiy idroki va ijtimoiy koʻnikmalarini shakllantirishda muhim ahamiyatga ega. Shuningdek, tarbiyachi va musiqa rahbarining oʻzaro pedagogik va psixologik kommunikatsiyasi, metodik qoʻllab-quvvatlash, rejalashtirish va baholash jarayonlari yoritiladi.