(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Musiqa mashgʻulotlarida maktabgacha yoshdagi bolalar kompetensiyalarini rivojlantirishda musiqa rahbari va tarbiyachining hamkorligi musiqiy idrok, ritmik sezgi, ijodiy fikrlash, harakat koordinatsiyasi va ijtimoiy-emotsional rivojlanishning shakllanishida hal qiluvchi ahamiyatga ega boʻlib, davlat talablari asosida kompleks yondashuvni taʼminlaydi.