(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda musiqa mashgʻulotlari orqali milliy qadriyatlarni shakllantirish masalasi ilmiy asosda tahlil qilingan. Musiqa tarbiyasi va milliy madaniyatning pedagogik ahamiyati, bolalarning estetik va madaniy rivoji hamda milliy qadriyatlarni singdirish metodlari yoritilgan. Maqolada guruhli va individual mashgʻulotlar, adaptiv yondashuv va pedagogning roli kabi amaliy jihatlar ham batafsil tahlil qilingan.