(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
мазкур мақолада миллий урф-одатларни тарғиб қилиш орқали баркамол авлодни тарбиялаш бўйича мактабгача таълим ташкилотларида амалга ошириладиган амалий ишлар ёритиб берилган.