(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada MTT rahbarlarning boshqaruv jarayonida egallashi kerak boʻlgan kasbiy madaniyati, kasbiy faoliyat madaniyati kriteriyalari, pedagogik jarayonda qoʻllaniladigan yondoshuvlar, kasbiy etiket qoidalari haqida maʼlumotlar berilgan.