(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ekologik madaniyatni shakllantirish, tabiat va atrof muhitga, tirik jonzotlarga boʻlgan ijobiy yondoshuvlar hamda mehr shavqat hissini rivojlantirish toʻgʻrisida ma;lumotlar berilgan.