(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada bugungi kunda maktabgacha taʼlim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, milliy qadriyatlar, shu oʻrinda xalq ogʻzaki ijodining bola tarbiyasidagi oʻrni va mazmun-mohiyati, undan foydalanishda tarbiyachilarning masʼuliyati koʻrsatilgan. Shuningdek, barcha qadriyatlar taʼlimiy, tarbiyaviy ahamiyatga ega, ular, yosh avlod ongi, dunyoqarashining shakllanishiga, ichki ruhiy dunyosining, aqliy faoliyatining kamol topishida muhim ahamiyat kasb etadi.