(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha taʼlimda musiqiy madaniyat va folklor ijrosining milliy qadriyatlarni hamda global kompetensiyalarni shakllantirishdagi muammosiga bagʻishlangan. Interkultural taʼlim tobora ommalashib borayotgan boʻlsa-da, anʼanaviy musiqiy ifoda va folklor amaliyoti bir vaqtning oʻzida oʻquvchilarning madaniy identifikatsiyasini mustahkamlash hamda ularni global fuqarolik uchun tayyorlashda qanday rol oʻynashi hali ham nomaʼlumligicha qolmoqda.