(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Suv tabiatning bebaho in’omidir, suvsiz yer yuzida hayot bo‘lmas edi. Olimlarning ko‘pchiligi ham ilk sodda organizmlar suvda paydo bo‘lganini tan olishadi. Suv bor ekan o‘simliklar dunyosi, hayvonot olami va biz insonlar tirikmiz. Ushbu maqolada suv resurslarini muhofaza qilish va ulardan oqilona foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.