(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Бул мақалада Қарақалпақ халық жыраўлары болған Нурабылла жыраў ҳәм Қыяс жыраўлардың балалық дәўирлери, заманның қыйыншылығы, жыраўшылыққа қызығыўшылығы, жыраўшылық өнери бойынша устаз-шәкирт дәстүрлери ҳаққында сөз етиледи.