(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha yoshidagi bolalarga ta’lim berishda ta’limiy o‘yinlarninig axamiyati yoritib berilgan. Shu bilan birga bir nechta ta’limiy o‘yinlardan namunalar keltirilgan.