(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari, umumiy o‘rta ta’lim maktablari va oila o‘rtasidagi o‘zaro hamkorlikning mazmun-mohiyati, bola rivojlanishida oilaning ishtiroki, uzluksiz ta’lim jarayonini ta’minlashda yangi yondashuvlar hamda samarali hamkorlik modellari tahlil qilingan.