(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida menejment nazariyasi va boshqaruvning o‘ziga xos xususiyatlari ta’lim jarayonlarini samarali boshqarishni tashkil etishdan iborat ekanligi tahlil qilingan.