(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada ta`lim klasterlari, ayniqsa maktabgacha ta`lim klasterlarini tashkil etishning nazariy asoslari borasida fikr – mulohazalar hamda takliflar bayon etilgan. Ta`lim klasterining turlari haqida ma`lumotlarbe rilgan. Maktabgacha ta`lim tashkiloti hamda oliy ta`lim musasasalari hamkorligida yaratiladigan ta`lim klasterlarining foydali tomonlari borasida to`xtalib o`tilgan.