(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada tarbiyachilarning tarbiyalanuvchilarning ota‑onalari bilan o‘zaro samarali pedagogik hamkorligini tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida ota‑ona va tarbiyachi o‘rtasida muntazam muloqot, psixologik‑pedagogik qo‘llab‑quvvatlash, tengdosh sheriklik va bola rivojlanishini monitoring qilish kabi strategiyalar samaradorligi ko‘rib chiqiladi.