(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мaktabgacha taʼlim tizimida milliy qadriyatlar va global kompetensiyalar uygʻunligi, ularning bolalar rivojlanishiga taʼsiri hamda integratsiyani amalga oshirishdagi samarali pedagogik modellar tahlil qilinadi. Milliyligini yoʻqotmagan holda zamonaviy dunyoda raqobatbardosh shaxsni tarbiyalashning imkoniyatlari yoritilgan.