(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarini intellektual, axloqiy, estetik va jismoniy jihatdan har tomonlama rivojlantirish jarayonida shaxsiy sifatlar muloqotchanlik, ochiqlik va bag‘rikenglikni milliy qadriyatlar asosida intizomlilik ko‘nikmasini shakllantirishning mexanizmlari haqida fikr yuritilgan.