(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda raqamli transformatsiyalash sharoitida davlat boshqaruvi tizimining jadal raqamli rivojlanishini ta’minlash va Maktabgacha va maktab ta’limi tizimidagi boshqaruv kadrlarida IT- sohasidagi zamonaviy ko‘nikmalarni shakllantirishning barqaror strategik vazifalari haqida fikr yuritilgan.