(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida “Kelajak soatlari” dasturi orqali yosh avlodni milliy qadriyatlarga sadoqat va vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning nazariy-metodik asoslari, usullari va samaradorligi tahlil qilinadi. “Kelajak soatlari”ning zamonaviy pedagogik texnologiyalar vositasida milliy-ma’naviy merosni o‘rgatishdagi imkoniyatlari, shuningdek, bolalarda ma’naviy immunitet va milliy o‘zligini saqlash qobiliyatini shakllantirishdagi o‘rni o‘rganiladi.