(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Zamonaviy tibbiyot ta’limida klinik farmakologiya fanining o‘rni beqiyosdir, chunki u bemorlarga farmakoterapiya jarayonida to‘g‘ri va xavfsiz dori tanlash ko‘nikmalarini shakllantiradi. Biroq, murakkab dorilar tizimi, individual bemor xususiyatlari va doimiy yangilanib borayotgan farmakologik ma’lumotlar tufayli an’anaviy o‘qitish usullari talabga javob bermay qolmoqda.