(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda indau o‘simligining morfobiologik xususiyatlari va dorivorlik xususiyatlari keltirilgan bo‘lib, indau o‘simligining hozirgi kunda dunyo miqyosida foydalanilib kelinayotganligi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.