(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalar nutq rivojini qo‘llab-quvvatlash va takomillashtirish jarayonida innovatsion o‘yinli ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning samarali yo‘llari yoritiladi. Nutqni rivojlantirish jarayoniga zamonaviy texnologiyalar, o‘yinlar, interfaol usullarni joriy etishning afzalliklari, ularning bolalarning fikrlash, muloqot va ijodkorlik qobiliyatiga ta’siri tahlil qilinadi.