(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinfda yozuv darslarini tashkiletishda zamonaviy pedagogic va axborot texnologiyalaridan foydalanishning o’rni, afzalliklari hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, yozma savodxonlikni shakllantirishda o’qituvchining innavatsion yondashuvi va o’quvchining faol ishtirokini ta’minlovchi metodlar tahlil qilinadi.